0 Items

Veelgestelde vragen

WAAROM KUNNEN NIET ALLE GETOONDE PRODUCTEN ONLINE BESTELD WORDEN?

Artikelen die door hun grootte of gewicht moeilijk leverbaar zijn met de pakketdienst kunnen niet besteld worden via de webshop. Het gaat om sommige meubels, stoelen, zetels, grote koffers en grote (hout)manden, … U kunt ons steeds contacteren om een afhaling of levering te bespreken.

WAAROM VARIEERT DE LEVERINGSTERMIJN?

Het merendeel van onze producten is voorradig en dus onmiddellijk leverbaar. Bij de meeste producten die niet in stock zijn varieert de leveringstermijn van enkele dagen tot 4 weken. Wanneer het echter om een product gaat dat nog moet vervaardigd worden kan de leveringstermijn oplopen tot 3 à 6 maanden. Wij doen uiteraard ons uiterste best om geplaatste bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

HOEVEEL EXTRA RUIMTE MOET IK VOORZIEN BIJ HET OPMETEN VAN KASTMANDEN?


Tussen de 1 en 2 cm aan elke zijde (breedte, diepte en hoogte). Klik hier voor onze meetinstructies.

ZIJN DE VERMELDE AFMETINGEN EXACT?

Elke mand is handgemaakt en dus uniek. De vermelde afmetingen zijn een goede indicatie maar kunnen afwijkingen vertonen van gemiddeld 1 à 2 cm, daarom ook dat we aanraden bij het opmeten van bv. kastruimte voor kastmanden, deze marge in te calculeren. Hoe fijner het vlechtwerk hoe kleiner de kans op afwijkingen en vice versa.

KOMEN DE KLEUREN VAN DE PRODUCTEN ALTIJD OVEREEN MET DE GELEVERDE PRODUCTEN?

Ja, al maken kleurnuances uiteraard deel uit van de charme van natuurlijke producten. Hou er wel rekening mee dat de foto’s op onze website zowel door het scherm waarop u het bekijkt als door het gebruik van specifieke belichting een vertekening kunnen geven, niet zozeer wat de kleur betreft maar wel de licht- of donkerheid ervan.

RETOURS

Mocht uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u hier binnen de 8 dagen na ontvangst melding van maken. Wij zullen dan in onderling overleg bekijken hoe wij u het beste kunnen helpen. Wanneer u vervolgens besluit om niet tot aankoop over te gaan, bent u ons enkel de bezorgkosten verschuldigd.